Uvjeti Korištenja

Datum posljednje izmjene: 5.12.2023.

Dobrodošli na Građevinski portal. Molimo Vas da pažljivo pročitate ove Uvjete Korištenja prije nego što nastavite koristiti naš portal.

Prihvaćanje Uvjeta Korištenja

Korištenjem našeg portala, automatski pristajete na sve uvjete i odredbe navedene u ovom dokumentu. Ako se ne slažete s bilo kojim dijelom ovih uvjeta, molimo da ne koristite naš portal.

Prava Intelektualnog Vlasništva

Sav sadržaj objavljen na portalu, uključujući tekstove, slike, grafike, logotipe i ostali materijal, zaštićen je zakonima o autorskim pravima. Bez izričitog pismenog dopuštenja, zabranjeno je kopiranje, distribuiranje ili reprodukcija bilo kojeg dijela sadržaja.

Odgovornost Korisnika

Korisnici su odgovorni za sve informacije koje dijele na portalu, uključujući komentare i ostali korisnički generirani sadržaj. Portal nije odgovoran za točnost ili posljedice takvih informacija.

Zabrana Neovlaštenog Pristupa

Zabranjeno je neovlašteno kopiranje, pokušaji hakiranja, ili drugi oblici neovlaštenog pristupa našem portalu. Bilo kakvi pokušaji takvih aktivnosti smatrat će se ozbiljnim kršenjem ovih uvjeta i bit će podložni pravnim radnjama.

Ograničenje Odgovornosti

Unatoč trudu da osiguramo točnost informacija, ne možemo garantirati potpunu preciznost ili ažurnost sadržaja našeg portala. Koristite informacije na vlastitu odgovornost, a mi se ne smatramo odgovornima za eventualne štete ili gubitke koji proizlaze iz upotrebe našeg portala.

Promjene Uvjeta Korištenja

Zadržavamo pravo izmjene ovih Uvjeta Korištenja u bilo kojem trenutku. Svaka promjena bit će objavljena na ovoj stranici, a nastavak korištenja portala smatrat će se prihvaćanjem ažuriranih uvjeta.

Zaštita Privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Informacije o tome kako prikupljamo, koristimo i čuvamo vaše podatke možete pronaći u našoj Politici Privatnosti.

Kontakt Informacije

Ako imate pitanja ili komentare vezane uz ove Uvjete Korištenja, slobodno nas kontaktirajte putem e-mail adrese info@gradevinski-portal.com

Hvala vam što koristite Građevinski portal.

Scroll to Top