Hrvatska bira najboljeg radnika: Velika novčana nagrada u igri!

Sedmu godinu zaredom, Udruga “Mali svjetionik” prepoznaje i nagrađuje izvanredne hrvatske radnike financijskim priznanjem. Ove godine, nagrada iznosi 15.000 eura.

Projekt Mali svjetionik predstavlja inicijativu usmjerenu na društvenu odgovornost s ambicijom da otkrije i financijski nagradi najboljeg radnika u Hrvatskoj.

Naša je misija iznijeti na svjetlo dana priče o radnicima čija predanost poslu služi kao inspiracija okolini te koji svojim djelovanjem utjelovljuju vrijednosti koje cijenimo. Težimo širenju optimizma diljem Hrvatske dijeljenjem ovih inspirativnih priča s javnošću i naglašavanjem kako svatko od nas može imati pozitivan utjecaj na druge, bili toga svjesni ili ne. Stoga smo usvojili slogan ‘Na putu do velikih priča’ kako bi podržali ovu viziju.”

Kao što svjetionik služi kao vodič i simbol nade, tako i ova nagrada ima cilj istaknuti pojedince čija inspirativna osobnost pruža nadu i motivaciju širom Hrvatske, i u sadašnjim i budućim vremenima.

Ovaj projekt ima ambiciju doprinijeti stvaranju bolje Hrvatske, potičući vrijednosti poput marljivosti, poštenja i iskrenosti, te motivirati poslodavce da više cijene i nagrađuju takve zaposlenike, prema riječima organizacije.

Mali svjetionik godišnje odabire i nagrađuje izuzetne radnike kroz natječaj. Do sada su dodijelili ukupno 87.350 eura kroz svoje nagrade, s namjerom da ovu praksu održe i tijekom tekuće godine.

Ovogodišnja nagrada za prvo mjesto na natječaju Mali svjetionik bit će povećana na 15.000 eura, dok će devet ostalih finalista primiti po 1.000 eura.

Sredstva za nagradni fond osiguravaju se kroz donacije od strane lojalnih partnera i donatora, a sve prikupljene donacije tijekom godine namijenjene su financiranju projekta za sljedeću godinu.

Za sudjelovanje u projektu, osobe mogu nominirati kandidate za titulu radnika godine putem online formulara dostupnog na službenoj web stranici projekta, www.malisvjetionik.hr. Nominatori trebaju kroz odgovore na postavljena pitanja objasniti zašto njihov kandidat zaslužuje pobjedu, uz obaveznu provjerljivost informacija putem razgovora s poslodavcima i kolegama nominiranog.

Nakon toga, posebno odabrana komisija, koju čine istaknuti pojedinci iz različitih sektora, uključujući uspješne poduzetnike, akademike i prošlogodišnje pobjednike, odabire deset najboljih kandidata.

Prijave se zaprimaju od 4. travnja do 4. svibnja. Nakon završetka prijavnog roka, šira komisija provodi glasanje, a priče deset finalista bit će objavljene na društvenim mrežama i web stranici projekta. Konačni pobjednik određuje se glasanjem uže komisije.

Možda Vas zanima…

Često se može čuti o pojmovima “posjedovni list” i “vlasnički list” koji...
Od osamostaljenja, Hrvatska je intenzivno radila na razvoju svoje cestovne infrastrukture, čime je...
Kupaonica treba biti funkcionalna i estetski privlačna, što može biti izazov s obzirom na sve...
Zanimljivo je da danas više od polovice globalne populacije čini svoj dom u urbanim područjima...
Most preko rijeke Cetine prostire se na dužini od 224,45 metara, s tim što je otprilike 150 metara...
Više od četiri godine nakon potresa u Zagrebu, Arheološki muzej je u potpunosti otvoren, nakon što...
Grad Pula organizirao je javni arhitektonski natječaj za izradu idejnog rješenja za novu zgradu...
U srcu turističkog raja, žnjanski plato doživljava transformaciju koja će znatno doprinijeti...
Mini montažne kuće su idealan izbor za one koji traže praktičnost, čak i kada je u pitanju manji...
U našem ugovoru o najmu za novi stan stoji da smo obavezni nabaviti i održavati osiguranje za...
Priprema doma za ljeto zahtijeva više od stavljanja mrežica na prozore i čišćenja vrtnog namještaja...
Terasa predstavlja ključni dio kuće za druženje i uživanje u slobodnom vremenu, funkcionirajući kao...

Upišite se u adresar građevinskih tvrtki

Istražite portal

Često se može čuti o pojmovima “posjedovni list” i “vlasnički list” koji izgledaju slično, ali...
Od osamostaljenja, Hrvatska je intenzivno radila na razvoju svoje cestovne infrastrukture, čime je promet postao...
Kupaonica treba biti funkcionalna i estetski privlačna, što može biti izazov s obzirom na sve sanitarne uređaje i...
Zanimljivo je da danas više od polovice globalne populacije čini svoj dom u urbanim područjima. Promjene u načinu...
Most preko rijeke Cetine prostire se na dužini od 224,45 metara, s tim što je otprilike 150 metara mosta vidljivo jer se...
Više od četiri godine nakon potresa u Zagrebu, Arheološki muzej je u potpunosti otvoren, nakon što su završeni stalni...
Grad Pula organizirao je javni arhitektonski natječaj za izradu idejnog rješenja za novu zgradu Dječjeg vrtića Valmade u...
U srcu turističkog raja, žnjanski plato doživljava transformaciju koja će znatno doprinijeti turističkoj ponudi i...
Scroll to Top